PALVELUMME

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT


Nykyisin asennusten määrä on ollut huimassa kasvussa. Kyselytutkimusten mukaan lämmitystavan vaihtamista harkitsevista jo 40 % harkitsi ilma-vesilämpöpumppua uudeksi lämmitysmuodoksi.


VILP toimii päälämmönlähteenä koko kiinteistölle, mutta se voidaan asentaa myös toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Suomen ilmastossa ulkolämpötilan laskiessa rajusti, yli 20 pakkasasteen, ilma-vesilämpöpumpun lämmitysteho ja hyötysuhde laskevat, jolloin tueksi lämmitykseen tarvitaan osittain vaihtoehtoista lämmitysjärjestelmää kuten sähköä tai öljyä.


Saneerauskohteissa vanhaa lämmitysjärjestelmää ei tarvitse purkaa, vaan se voidaan jättää kovimpina pakkasjaksoina tarvittavan energian tuottamiseen.


Öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla oleva ilma-vesilämpöpumppu käsittää ulos sijoitettavan lämpöpumpun sekä lisäksi levylämmönvaihtimen ja ohjausyksikön. Ulkoyksikön teho valitaan lämmitystehon tarpeen mukaan. Suurempien kiinteistöjen lämmitykseen voidaan asentaa useita ulkoyksiköitä rinnan, jolloin lämmitystehokin kasvaa huomattavasti.

  • Laite on äärimmäisen ympäristöystävällinen

  • Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa

  • Asumismukavuus kasvaa, koska lämmönsäätely on helppoa

ILMALÄMPÖPUMPUT


Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, sen hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa.


Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lattiat tuntuvat miellyttävän lämpimiltä.


Edustamme markkinoiden johtavia tuotemerkkejä. Asennamme kaikki laitteet takuutyönä hyvin koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta. 


Yhteistyö kanssamme on helppoa, koska saat laitteen, asennuksen, huollon ja takuun meiltä, eikä muita osapuolia tarvita.


Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua kohteessasi?


  • Ilmalämpöpumppu laskee lämmityskuluja jopa 60 %


  • Laite on ympäristöystävällinen


  • Asumismukavuus kasvaa, koska lämmönsäätely on helppoa

AURINKOPANEELIT & MUUT ENERGIARATKAISUT


Energiatehokkaat lämmitysratkaisut ovat tällä hetkellä pääasiassa uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntäviä lämpöpumppuratkaisuja. Myös aurinkosähköpaneeleiden nmäärä lisääntyy jatkuvasti.
Ratkaisuja myös yhdistetään yhä enemmän, esimerkiksi siten, että lämpöpumput käyttävät aurinkopaneelien tuottamaa sähköä – silloin puhutaan hybridiratkaisusta. Omakotitalojen pientuulivoimalat ovat yleistyneet erityisesti saaristossa, missä sähköä ei muuten ole tarjolla.

Kerro meille, minkälaista energiaratkaisua olet etsimässä?

  • Tulevaisuuden energiajärjestelmä on hajautettua, uusiutuvaa energiaa, älykkäitä verkkoja, energiatehokas. Tässä kaikessa kuluttajien rooli on aktiivinen.


  • Tuota uusiutuvaa energiaa - omavaraisesti ja energiatehokkaasti

    Aurinkosähkön tai pinetuulivoimalan käyttäjänä pienennät huomattavasti hiilijalanjälkeä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JA PYYDÄ MAKSUTONTA TARJOUSTA OMAAN PROJEKTIISI